Archives
FROM MY INSTAGRAM - Natalia Oona
143
post-template-default,single,single-post,postid-143,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

FROM MY INSTAGRAM

Jos en nyt ihan väärin muista niin en ole tainnut koskaan tehdä tällaista instagram -postausta. En ole tehnyt näitä siksi, että en itse aikaisemmin tykännyt näistä sitten yhtään ja aina jos jossain blogissa jota luin oli tällainen postaus niin selasin sen vain nopeasti läpi ja siirryin seuraavaan. Nyt viime aikoina olen kuitenkin alkanut tykkäämään näistä. Miten voikaan mieli muuttua. Minusta on ollut kiva katsella aina vaihteluksi näitä kuvia muiden blogeista ja kiva lukea niitä pieniä kuvatekstejä kuvien alta. Kysyinkin tuolla Natalia Oonan fb-sivulla, että mitä mieltä te olette näistä ja postaus saikin jonkin verran kannatusta niin ajattelin, että kokeillaan edes kerran. 


 Kuva viime kesältä / Aivan älyttömän hyvä lainaus ja niin totta / Sain meikkejä postissa Avonilta, kiitos! / Kokeilin vähän erilaisia laineita hiuksiini youtube tutoriaalin avulla. 


Kuva kaivarista, kun kävimme siskon kanssa siellä kahvittelemassa. Muistan vielä hyvin, että nämä alkoivat olla ensimmäisiä viileitä syyspäiviä / Uudet meikkisiveltimet ja uusi punainen huulipuna, jota en ikinä oppinut käyttämään / Aivan ihana kaulakoru, jonka sain Choiesilta / Lemppari Niket ! En malta odottaa, että pääsen ostamaan sitten Jenkeistä toiset näiden kaveriksi.


Jättinuttura / Aamupalan syömistä rauhassa ja vanhojen lehtien selailua / Syksyi saapui ja tänä vuonna saimmekin nauttia aivan upeasta ruskasta / Tsekkeihin lähdössä 


Päivän asua Tsekeistä / Shoppailua Ostravan kauppakeskuksessa ja välissä kävimme nappaamassa frappuccinot mukaan / Asu joka ei ikinä päätynyt blogiin, koska oikeastaan kaikki kuvat olivat täysin epäonnistuneita minun osaltani tai huonosti tarkentuneita. 


Kaivoin talvitakit ajoissa esille tänä vuonna. Mikään talvitakki ei minusta voita lämmintä ja pehmoista Canada Goosea / Päivän asu, joka näkyi täällä blogissakin / Siljan kanssa lentokentällä lähdössä Tukholmaan 

Tukholmassa navigointia Lumia 1020 avulla. Ilman tätä olisimme varmasti eksyneet monet kerrat / Kaunis syksyinen Tukholma / Selaisin yksi päivä kuvia Espanjasta ja vitsit miten ikävä tuli tuonne lämpöön / Kävimme viime viikonloppuna moikkaamassa ystäviämme ja samalla katsomassa heidän uutta asuntoa sekä heidän ihania koiriaan
 Mitä piditte postauksesta? Haluaisitteko jatkossa nähdä näitä aina silloin tällöin?

No Comments

Post A Comment