Archives
NEW EXTENSIONS - Natalia Oona
140
post-template-default,single,single-post,postid-140,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

NEW EXTENSIONS

Osa teistä onkin varmaan jo huomannut, että hiukseni ovat taas pidentyneet ja ajattelinkin nyt kertoa vähän uusista hiustenpidennyksistäni sekä hiustenpidennyksistä yleensäkin, koska moni niistä usein kyselee.

Sain omat uudet pidennykseni Goldenlocksilta. Heidän nettikaupassaan on myynnissä muun muassa clip-on pidennyksiä, teippipidennyksiä, hiusnauhaa, sinettipidennyksiä ja vaikka mitä muuta! Omat hiukseni saapuivat todella nopeasti postissa muutamassa päivässä ja sävyvalinnatkin osuivat aivan nappiin. Minulla on ollut nyt nämä uudet pidennykset päässä noin muutaman viikon eli osaan jo vähän arvioida pidennysten laatua ja minulla ei ole mitään muuta kuin positiivista sanottavaa näistä. 

Omat pidennyseni ovat Fast & Easy teippipidennykset  ja sävyissä #60 (tästä) sekä #6001 (tästä). Olen ehdottomasti tykästynyt erityisesti noihin Fast & Easy pidennyksiin, koska ne ovat ehdottomasti nimensä mukaisesti todella nopeat ja helpot. Omiin pidennyksiini hiuksia meni 6 tuollaista Fast & Easy teippipidennys pakettia eli 120grammaa.


Moni teistä on myös pyydellyt kuvaa hiusksitani ilman hiustenpidennyksiä. Omat hiukseni ovat jo ihan kivan pituiset ja voisin hyvin kuvitella pitäväni niitä ilman pidennyksiä, mutta olen joskus muutama vuosi sitten leikkattanut hiukseni kerroksittain. Tämä oli todella huono idea, koska hiukseni ovat valmiiksi ohuet ja tämä saa hiukseni näyttämään entistä ohuemmilta. En ole myöskään vielä saanut kokonaan kasvatettua sivuotsatukkaani pois.. Pitkään värjäilin myös itse hiuksiani kotona ja tämäkin on myös kostautunut. Olenpa muuataman kerran kotona värjännyt hiukseni tummaksi (siitä nyt on jo tosin monta vuotta) ja takaisin vaaleaksi, sitten taas tummaksi ja takaisin vaaleaan. Ja saan vieläkin maksaa siitä, että aloin itse kotona leikkimään värinpoistoaineiden kanssa. 


Usein saan myös kuulla teiltä, että miksi en vain pidä noita omia hiuksiani ja odota, että ne kasvaisivat. Itse vain en tunne oloani yhtään kivaksi tuolla omalla tukallani. Ja lupaan, olen kyllä yrittänyt. Itse viihdyn hiustenpidennyksissäni todella hyvin ja rakastan ylikaiken pitkiä hiuksia! Ja tietenkin tärkeintähän on se, että itse viihdyn omissa hiuksissani ja itse tunnen oloni kivaksi. Tällä hetkellä rakastankin omia hiuksiani ja en voisi olla tyytyväisempi! 

Millaiset ovat teidän unelmahiukset? 

Kiitokset vielä Goldenlocksille hiustenpidennyksistä ♥!

No Comments

Post A Comment