Archives
ASUA TALLINNASTA - Natalia Oona
176
post-template-default,single,single-post,postid-176,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

ASUA TALLINNASTA

Olin jotenkin aivan kokonaan unohtanut julkaista täällä blogissa lisää kuvia Tallinna -postauksessa näkyneestä asustani. Postauksen tuosta matkastani löydät tästä. No parempi myöhään kuin ei milloinkaan, vai mitä?

Toisena päivänä minulla oli päälläni uudet Tallinasta ostamani tekonahkahousut. Olin jo itse asiassa pidemmän aikaa etsinyt itselleni tekonahkahousuja, mutta jotenkin aina, kun kävin noita housuja H&M:ssä etsiskelemässä niin pienimmät koot olivat tietenkin loppuneet. Muista liikkeistä tuntui löytyvän vain legginssejä tai housuja joissa esimerkiksi takapuoli oli aivan tavallista mustaa kangasta ja edessä oli vain tuota tekonahkaa. Tallinan H&M:stä ei myöskään meinannut löytyä noita housuja, mutta onneksi ihana äitini onnistui bongaamaan yhdet 34 koon housut sovitushuoneen vaaterekistä. Nuo tekonahkahousut ovatkin olleet nyt todella kovassa käytössä ja olen tykännyt niistä todella paljon! 


Takki* SheInside (tästä) // Neule & housut H&M // Saappaat Zara // Laukku Louis Vuitton

 Nyt kuitenkin keitän itselleni teetä, käperryn sohvalle ja alan katselemaan The Carrie Diaries -sarjaa, johon olen tällä hetkellä ihan koukussa! Jos ette ole katsoneet ennen tuota ohjelmaa niin suosittelen lämpimästi katsomaan. Harmi vain, että minulla on enää muutama jakso kyseistä sarjaa jäljellä..  Sen jälkeen joudun aina odottelemaan viikon verran uutta jaksoa. Jos jollain on vinkata jotain hyviä sarjoja minulle niin otan ehdotuksia mielellään vastaan! Mikään ei ole mukavampaa kuin pitkän päivän jälkeen vetäistä verkkarit jalkaan, käpertyä sohvalle viltin kanssa ja katsella hyvää sarjaa. 

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille! 

No Comments

Post A Comment