Archives
HYVITYSTÄ OSTOKSISTA? - Natalia Oona
174
post-template-default,single,single-post,postid-174,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

HYVITYSTÄ OSTOKSISTA?

Osa teistä onkin jo varmaan kuullut Ostohyvitys -nimisestä palvelusta? Itse olen myös aikaisemmin kuullut kyseisestä palvelusta, mutta en ollut kuitenkaan sen kummemmin siihen tutustunut, koska en itsekään oikein ollut ymmärtänyt, että mistä tässä on oikein kyse. Nyt kuitenkin, kun olen tutustunut tuohon palveluun vähän paremmin niin jopa vähän harmittaa, että en aikaisemmin ollut tajunnut aina shoppaila ostohyvityksen kautta. Mistä siinä siis oikein on kyse? 

Ostohyvitys on palvelu jonka kautta saat rahaa takaisin, kun teet ostokset netissä heidän kauttaan. Heidän sivuiltaan löytyy pitkä lista kaikista nettikaupoista, jotka ovat mukana tuossa palvelussa  ja sieltä löytyy muun muassa Nelly, Zalando, Asos, Footway, The Body Shop.. Sivuilta löytyy kaikkea aina vaateverkkokaupoista lentoihin ja elektroniikkaan. Oikeastaan melkein mitä vain! Ostaessasi esimerkiksi Nelly.comista heidän kauttaan saan ostoksistasi hyvityksenä takaisin 11,5%. Eli jos ostat vaikka sadalla eurolla niin ostoksistasi hyvitetään 11,5€. Nuo hyvitysprosentit vaihtelevat  kuitenkin aina verkkokaupoittain, mutta hyvitysprosentti on aina selkeästi ilmoitettuna heidän sivuillaan. Todella kätevää varsinkin sellaisille, jotka tykkäävät shoppailla netissä paljon. 

Palvelun käyttö on todella yksinkertaista ja nyt, kun liityt tästä ja kokeilet bonusten keräämistä verkko-ostoksista vuoden loppuun mennessä  niin saat mukaan vielä ilmaisen Fazerin suklaalevyn! 

Keräsinkin teille tähän postaukseen juttuja joita olen suunnitellut tilaavani nettikaupoista, jotka ovat mukana tuossa ostohyvityksessä. Ja nyt vieläpä, kun on mahdollisuutta saada hyvitystä noista ostoksista! Aivan ihana paljettimekko, joka sopisi paremmin kuin täydellisesti esimerkiksi pikkujouluihin tai uudeksi vuodeksi. Nelly.com // Muistan, kun ensimmäisen kerran näin näitä Palladium kenkiä niin en oikein tykännyt näistä. Nyt kuitenkin, kun olen nähnyt näitä ihmisten jalassa niin olen tykästynyt näihin todella kovasti ja nämä ovatkin olleet jo pidemmäään ”pakko saada” -listallani. Kivaa vaihtelua ainaisiin Converseihin Nelly.com // Tästä varmaan huomaa, että olen tykästynyt todella paljon nyt kaikkiin paljetti juttuihin ja tämä paita olisi aivan ihana ulos lähtiessä esimerkiksi mustien korkeavyötäröisten housujen kanssa ja korkeiden korkojen kera Nelly.com // Olen nyt tykästynyt vähän enemmän myös kaikkiin kultaisiin koruihin ja yksityiskohtiin ja tämä olisi ihanan syksyisen asuste ranteseen kultaisen kellon kaveriksi Nelly.com // Ihana pehmoinen takki! Nelly.com // Itselläni olisi myös kaapissa tilaa yksille uusille UGGeille, koska yhdet vanhoista UGGeistani ovat jo sen verran kärsineet.. Olenkin kovasti harkinnut nyt täksi talveksi harmaita tai jotain vaaleita UGGeja Zalando

Onko ostohyvitys monille teistä jo ennaltaan tuttu? Tai innostuiko moni teistä nyt kokeilemaan kyseistä palvelya? Entä mitä piditte noista keräämistäni jutuista? 

Postaus on toteuttu yhteistyössä Ostohyvityksen kanssa! No Comments

Post A Comment