Archives
IKÄVÄ AURINKOON - Natalia Oona
173
post-template-default,single,single-post,postid-173,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

IKÄVÄ AURINKOON

Loppukesästä odotin jo todella innoissani alkavaa syksyä, viilenevää säätä ja pimeitä iltoja. Jotenkin aika oli vuoden aikana kullannut muistot syksystä. Mieleeni tuli vain miten ihana on pukeutua neuleisiin, paksuihin kaulahuiveihin ja istua kotona juomassa teetä sateen ropistessa ikkunaan. Ja nyt sitten, kun nuo kunnon syyssäät ovat täällä niin en kaipaa mitään muuta niin paljoa kuin aurinkoa ja niitä pitkiä ja valoisia päiviä. Tänäänkin aamulla herätessäni mietin hetken, että onko nyt todella jo aamu, kun ulkona oli niin pimeää. Ja koko päivä on taas ollut niin hämärä kuin olla ja vain voi. Odottelen täällä jo kovasti lumen tuloa, jotta näistä päivistä tulisi vähän valoisampia ja tietenkin lasken myös päiviä Miamin matkaamme. Enää 89 päivää niin suuntaamme perheeni kanssa kolmeksi viikoksi Miamin lämpöön. Olen niin innoissani! Olen viimeksi ollut Miamissa mooonta vuotta sitten ja onkin ihana päästä sinne nyt uudestaan. 

Kaivelinkin esiin kuvia viime kesäiseltä Espanjan reissulta ja vitsit miten lomakuumeeni vain kasvoi näitä kuvia katsellessa. Aurinko, ranta, lämpöä.. 

Löytyykö täältä muita lomakuumeisia? Tai onko teillä suunniteltu matkoja nyt talvelle? 


No Comments

Post A Comment