Archives
EILISEN ASUA - Natalia Oona
170
post-template-default,single,single-post,postid-170,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

EILISEN ASUA

Takki* Oasap.com // Neule Gina Tricot // Housut Tiger Of Sweden // Kengät Bik Bok // Kello & Laukku Michael Kors

Jos ihan rehellisiä ollaan niin yritin jo eilen illalla tehdä teille postausta, mutta jotenkin ajatukseni eivät kulkeneet ollenkaan ja päätin suosiolla siirtää postauksen seuraavalle päivälle. Tarkoitus oli tehdä noista eilen otetuista asukuvista jokin kiva postaus teille tänään heti töiden jälkeen. Olen kirjoittanut tähän tekstikenttään jo varmaan kolme eri tekstiä ja kaikki tuntuivat niin ihmeellisestä jaaritteluta, että päädyin aina poistamaan ne. Istuin tässä sohvalla varmaan kaksi tuntia tämä blogger auki saamatta mitään kovin fiksua aikaiseksi, kunnes päätin luovuttaa ja katsoa muutaman jakson New Girliä. Nyt kello onkin jo vaikka mitä ja en ole vieläkään saanut oikeastaan mitään aikaiseksi tämän postauksen suhteen. Välillä vain on tällaisia päiviä, että ajatus ei kulje sitten millään. Ehkä nyt vain julkaisen tämän ja palaan huomenna tänne vähän virkeämpänä ja muiden juttujen kanssa. 

Ajattelin muuten tällä viikolla kuvata teille pitkästä aikaa jonkun videopostauksen ja ajattelinkin kysyä, jos teillä olisi jotain erityisiä toiveita tuon videon suhteen. Kuulisin ideoita ja toiveita teiltä enemmän kuin mielelläni.

Hyvää yötä! 

No Comments

Post A Comment