Archives
OUTFIT - Natalia Oona
185
post-template-default,single,single-post,postid-185,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

OUTFIT

Takki* Oasap / Huivi Cubus / Paita H&M / Housut Dr Denim / Hanskat Stockmann / Saappaat Zara / Laukku Tiger Of Sweden

Olenko ainut jostai ei tunnu yhtään siltä, että nyt on jo tammikuun alku? Sään puolesta siis. Lumesta ei ole tietoakaan ja tälläkin hetkellä ulkona asteet ovat plussan puolella. Olen joulukuun alusta lähtien odotellut, että saisimme tänne Helsinkiinkin vihdoin ja viimein lunta. Osaksi myös siksi, että olisi ihana saada kauniita talvisia kuvia tänne blogiinkin ja tietenkin lumi tuo enemmän valoa näihin pimeisiin päiviin. Nyt päivisin on niin harmaata ja pimeää, että kuvistakin tulee masentavan pimeitä. Ja ainakin minulla on ollut vähän väsynyt olo koko ajan, kun auringosta tai edes kirkkaista päivistä ei ole tietoakaan. Onneksi edes ensi viikonlopuksi on luvattu auringonpaistetta! Sitä odotellessa. 

Muuten viikonloppumme on sujunut oikein hyvin ja rauhallisesti. Huomenna olisi vielä yksi vapaapäivä ennen arkeen paluuta. Sen kunniaksi ajattelin valmistaa meille huomenna kunnon hyvän brunssin ja valmistaa päivälliseksi jotain vähän erikoisempaa ruokaa! Oikein hyvää ja rentouttavaa sunnuntaita teille kaikille ♥  Huomiseen! 

*saatu

No Comments

Post A Comment