Archives
GOOD MORNING! - Natalia Oona
184
post-template-default,single,single-post,postid-184,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

GOOD MORNING!

Ihanaa maanantaita kaikille ! Toivottavasti teidän viikkonne on lähtenyt hyvin käyntiin. Itse aloitin viikkoni heräämällä aikaisin ja valmistamalla herkullisen aamupalan. Nyt olen katsonut muutaman jakson Pretty Little Liarsia ja kohta puolin pitäisi alkaa siivoilemaan täällä kotona. Olen jäänyt vähän koukkuun tuohon PLL:siin ja katsonut kohta kaikki neljä tuotantokautta, vaikka en jotenkin erityisesti edes pidä tuosta sarjasta. Olenko ainut josta tuntuu siltä, että koko sarja jumittaa ihan älyttömästi paikallaan ja tuo A -juttu alkaa mennä vähän liian pitkälle..? Myöhemmin tänään ajattelimme käydä nopeasti Itiksessä ja illalla valmistaa jonkun herkullisen päivällisen meille! 

Mitä suunnitelmia teillä on tälle päivälle? 

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille 

No Comments

Post A Comment