Archives
VICTORIA'S SECRET: MAKEUP BAG - Natalia Oona
182
post-template-default,single,single-post,postid-182,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

VICTORIA’S SECRET: MAKEUP BAG

Edellisessä postauksessa kerroinkin ostaneeni Prahan lentokentällä olevasta Victoria's Secret Beauty & Accessories -liikkeestä uuden meikkipussin. Edellinenkin meikkipussini oli samaisesta liikkeestä ostettu ja olin jo hetken kaipaillut uutta, vähän isompaa ja tilavampaa meikkipussia. Aikaisempaani ei oikein mahtunut mukaan kunnolla kuin ihan välttämättömimmät meikit ja nähdessäni tämän tuolla liikkeessä alennettuna puoleen hintaan ei tarvinnut kahteen kertaan kyllä miettiä. 


Itse tykkään ihan älyttömästi noista väreistä ja mielestäni tuo meikkipussi on muutenkin todella ihanan näköinen! Ja tietenkin on ihana saada kunnolla kaikki meikit mahtumaan mukaan.

En malta odottaa, että pääsemme sitten Miamissa kunnolla shoppailemaan Victoria's Secretille. Olen jo vähän etukäteen miettinyt, että mitä kaikkea haluan sitten sieltä ostaa, haha. 

Mitä te piditte uudesta meikkipussistani? No Comments

Post A Comment