Archives
A FRESH START TO THE DAY - Natalia Oona
181
post-template-default,single,single-post,postid-181,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

A FRESH START TO THE DAY

Löysin jokin aika sitten Fotballfruen blogista ohjeen eräänlaiselle kahvismoothielle ja päätin heti kokeilla tuota, koska itselläni ei ainakaan ollut aikaisemmin tullut edes mieleen kokeilla mitään tuollaista. Hänen tekemänsä postauksensa eli alkuperäisen ohjeen tähän löydät tästä. Ihan ensimmäisellä kerralla tuota tehdessäni en mitenkään erityisesti tykästynyt tuohon makuun, koska laitoin liikaa manteleita minun makuuni. Tai itse asiassa en pidä manteleiden mausta oikeastaan ollenkaan, mutta laitan yleensä niitä tuonne sekaan aina muutaman ihan vain sen takia, että ne ovat todella terveellisiä. Ajattelin jakaa tämän ohjeen nyt myös teidän kanssanne, koska itse tykkään kovasti aamuisin juoda tällaisen smoothien! 

Tähän tarvitset kahvia (mieluiten espressoa), manteleita, banaania, vaniljarahkaa ja jääpaloja. 


Ihan ensimmäisenä laita jääpaloja (noin 6-7) tehosekoittimeen manteleiden kanssa. Mantelit maistuvat tässä mielestäni aika vahvasti, jos niitä laittaa paljon eli kannattaa aluksi laittaa vaikka ihan muutama manteli ja sen jälkeen lisätä seuraavalla kerralla oman maun mukaan joko enemmän tai ne voi jättää myös kokonaan pois. 


Sen jälkeen, kun jääpalat ja mantelit ovat murskaantuneet lisää tehosekoittimeen vaniljarahkaa noin 100 grammaa, puolikas banaani ja espresso. Myös tavallinen suodatinkahvi menee! Kahvia voit laittaa oman maun mukaan riippuen siitä kuinka kahvisen haluat smoothiesta tehdä. Kannattaa kuitenkin muistaa jäähdyttää kahvia ennen kuin sen lisää tuonne. 


Valmista! Todella helppoa, nopeaa ja hyvää. 

Päälle voit vielä lisätä ripauksen kanelia! Mielestäni tätä ohjetta pystyy muuttelemaan aika paljon ihan miten itse tykkää. Banaania voi laittaa enemmän, jos haluat smoothiesta banaanisemman tai samoin vaniljarahkaa lisäämällä mausta saa paljon pehmeämmän. 

Oletteko te ennen kokeilleet vastaavanlaista smoothieta? Ja jos olette niin mitä te tykkäätte laittaa sinne? 
No Comments

Post A Comment