Archives
CASUAL OUTFIT - Natalia Oona
180
post-template-default,single,single-post,postid-180,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

CASUAL OUTFIT

Hei hei ! Miten teidän viikonloppunne on mennyt? Olimme ostaneet viinipullon ja istuskelimme sohvalla lasillisten ääressä jutellen yli puoleen yöhön. Oli ihana viettää kunnon laatuaikaa yhdessä. Tänään nukuimme sitten rauhassa pitkään ja löhöilimme sängyssä melkein puoleen päivään asti. Nyt tämä alkuilta meneekin blogijuttuja tehdessä ja kävimmekin tänään aikaisemmin ottamassa kuvat tämän päivän asustani. Nämä päivän asut ovat sellaisia joihin haluan panostaa enemmän tulevan vuoden aikana ja alkaa postailemaan niitä myös paljon useammin. Vielä kun tulisi niitä aurinkoisia päiviä!

Tällaiselta näyttää kuitenkin tämän päivän asuni. 

Tuo musta takki on ollut ehdottomasti tämän syksyn/talven lempparini. Takki onkin näkynyt jo muutamaan otteeseen päälläni, mutta mielestäni tuo sopii vain niin hyvin melkeinpä mihin tahansa asuun. Ainut miinus tuossa takissa on, että se ei ole kovinkaan lämmin eli kohta taitaa olla aika käyttää vähän lämpimämpiä takkeja, jos nämä ilmat tästä nyt alkavat pakastumaan. 

Takki (saatu) Oasap.com / Neule Gina Tricot / Housut Dr. Denim / Huivi Zara / Kengät Ugg Australia / Kello Michael Kors 
 
Illemmalla ajattelimme hakea Makuunista karkkia ja katsoa White Collaria. Tämä viikonloppu menee siis ihan rauhallisesti kotona, kun taas ensi viikonlopuksi olemmekin sitten suunnitelleet tyttöjen iltaa ja ulos lähtemistä. En millään malttaisi odottaa. Toivottaan siis, että kaikkien aikataulut joustavat ja saamme illan järkättyä!


Mukavaa lauantai-iltaa kaikille 


 

No Comments

Post A Comment