Archives
DETAILS - Natalia Oona
218
post-template-default,single,single-post,postid-218,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

DETAILS

Vielä puoli vuotta sitten olin sitä mieltä, että kultainen kello tai muut kultaiset korut minulla eivät tule kysymykseenkään. Olen jotenkin aina tykännyt paljon enemmän hopeisista yksityiskohdista. Kultaisia kelloja, käsikoruja, korvakoruja ja vaikka mitä muuta on näkynyt kuitenkin viime aikoina (tai ainakin jo viimeisen vuoden ajan) niin paljon kaikissa blogeissa ja we heart it:ssä, että olen itsekin pikku hiljaa alkanut tykästymään niihin. Tänään asustani löytyykin beigeä, kultaista, punaista ja mustaa! Mielestäni tuo oli aika toimiva yhdistelmä. Vielä kun olisin ehtinyt vähän korjailemaan noita jo vähän kuluneita kynsilakkojani. Hehe!

Olen ollut tänään aamusta asti koko ajan menossa ja vielä olisi muutama juttu hoidettavana ennen iltaa. Ajattelin kuitenkin tulla nopeasti jakamaan nämä kuvat teille, koska oli ihana saada kerrankin päivällä auringon valossa jotain kuvia otettua! Harmi vain, että tietenkin juuri tänään minulla on ollut niin kiirettä, että en ehtinyt ottamaan mitään kunnollisia päivän asu -kuvia. Ehkä kuitenkin tällaiset kuvat ovat kivaa vaihtelua! Nyt kuitenkin jatkan muiden hommien tekemistä ja palaan myöhemmin tänne blogiin kertomaan lisää kuulumisia ♥. 


No Comments

Post A Comment