Archives
MAKE-UP TALK - Natalia Oona
216
post-template-default,single,single-post,postid-216,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

MAKE-UP TALK

Ihan ensimmäisenä minulla olisi teille asiaa! Tein pienen kyselyn liittyen blogiini ja olisi ihana saada kuulla lisää teidän lukijoiden arvokkaita mielipiteitä. Olisi kiva, jos mahdollisimman moni teistä jaksaisi käydä vastaamassa muutamaan kysymykseen. Kyselyyn pääset tästä. Kiitos tuhannesti jo etukäteen kaikille vastaajille ! Nyt kuitenkin siihen itse postaukseen. 


Aina säännöllisin väliajoin moni kyselee meikeistä joita tällä hetkellä käytän ja ajattelin nyt esitellä niitä. Nämä tämän hetkiset meikkini ovat kaikki aikalailla suosikkejani.


1. Tuosta Lumenen heleyttävästä pohjustusvoiteesta on muodostunut ihan ehdoton suosikkini. Se sopii vähän kuivalle iholleni aivan älyttömän hyvin! 

2. Ostin L'orealin True Match meikkivoiteen ensimmäistä kertaa sen takia, että niin moni suositteli kyseistä meikkivoidetta youtubessa. Ja hitsit miten tyytyväinen olen ollut! En kyllä suostuisi vaihtamaan tästä mihinkään toiseen meikkivoiteeseen. Tämä peittää todella hyvin, mutta on silti ihanan kevyt eikä jätä ihoa liian ”meikkisen” näköiseksi. Suosittelen!! 


3. Käytän myös L'oreal True Match korjaavaa peiteväriä mm. silmien alle, nenän pieleen yms. Vähän samalla tavalla miten käyttäisin valokynää! 

4. Laitan myös aina ihan kevyen kerroksen puuteriani kasvoille ja tällä hetkellä olen käyttänyt Rimmelin Stay Matte puuteria. Tämä ei ehkä ole mikään suosikkituotteeni, mutta toimii kuitenkin hyvin. Ensi kerralla minun olisi tarkoitus ostaa jokin väritön puuteri! Jos teillä on suositella jotain hyviä värittömiä puutereita niin otan oikein mielelläni vinkkejä vastaan.

5. Ostin Tsekeistä tämän Miss Sportyn aurinkopuuterin ja olen kyllä tykännyt !


6. Ennen en melkein koskaan käyttänyt poskipunaa, mutta nyt en voisi kuvitella etten käyttäisi poiskipunaa. Pieni sipaisu punaa poskiin antaa minusta ihanasta eloa ja väriä kasvoille! Tämä Miss Sportyn poskipuna on erityisesti sävynsä puolesta ollut erittäin hyvä. 


7. Kulmissa käytän Viva La Divan kulmaväriä. Tuo vaalein sävy on lähes täydellinen minulle! 

8. En ole ennen ikinä elämässäni taivuttanut ripsiäni, koska oikeastaan minun ei ole tarvinnut. Olen siinä onnekas, että ripseni ovat luonnostaan todella taipuisat. Nyt kuitenkin olen alkanut taivuttamaan ripsiäni ja huomannut, että se ”avaa” katsetta vielä enemmän. Olen koukussa, haha. 

9. Sanoin joskus, että harvoin ostan kahta samaa ripsiväriä peräkkäin, koska tykkään aina vaihdella ripsiväriä. Tämän tuotteen kohdalle olen joutunut kuitenkin tekemään poikkeuksen. Olen nimittäin ollut niiin tyytyväinen tähän Maybellinen One By One ripsiväriin. Se antaa ihanasti pituutta ripsiin sekä erottelee ne. Jos ette ole aikaisemmin kokeilleet tätä niin suosittelen kokeilemaan. 

10. Sain jonkin aikaa sitten eräästä Lauren Curtisin videosta vinkin siitä, että valkoisella kajaalilla kannattaa rajata alaluomen sisäpinta. Tämä antaa katseeseen raikkautta ja katse myös avartuu samalla. Itselläni on käytössä L'orealin Color Riche kajaali, josta olen tykännyt kovasti.


Lopuksi laitan joko huulipunaa tai huulikiiltoa. Riippuen ihan päivästä! Nuo Kicksin omat huulipunat sekä -kiillot ovat nousseet melkein lemppareikseni. Lisää noista huulipunista voit lukea tästä postauksesta. 

Muutama teistä toivoi myös meikkivideota, mutta en nähnyt nyt tarvetta tehdä uutta, koska meikkaan oikeastaan vieläkin aikalailla samalla tavalla kuin aikaisemmin syksyllä tekemälläni meikkivideolla. Videon löydät tästä. Ajattelin sitten keväällä kuvata uuden päivitetyn version tuosta meikkivideosta. 

Mitä piditte tästä postauksesta? Kiinnostaisiko teitä jatkossakin lukea enemmän meikki, kauneus, ihonhoito, hiustenhoito yms. juttuja? 


No Comments

Post A Comment