Archives
MONDAY - Natalia Oona
217
post-template-default,single,single-post,postid-217,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

MONDAY

Hei kaikki ! Miten teidän viikkonne on lähtenyt käyntiin? Oma viikko on alkanut kiireisesti niin kuin edellisessä postauksessa jo kerroinkin. Minulla oli tänään herätys ennen kahdeksaa ja suuntasin puoli kymmenen aikaan näkemään siskoni. Olimme nimittäin jo viime viikolla sopineet aamupala treffit Kiilaan. Oli ihana syödä kunnon hyvä aamiainen hyvästä aamiaisbuffetista. Täältä blogista onkin tullut jo varmaan aika hyvin esille se miten kovasti tykkään aloittaa aamuni rauhallisesti ja syödä hyvän aamupalan. Omasta mielestäni vain se on yksinkertaisesti paras tapa aloittaa päivä! Itse laitan aina mieluummin herätyksen vähän aikaisemmin niin, että ehdin juoda kahvini rauhassa blogeja selaillen. En pidä sitten ollenkaan kiireisistä aamuista! Minulle mukava, rauhallinen aamu = hyvä päivä ja kiireinen aamu = huono päivä. 


Aamupalan järkeen kiirehdimme yhdessä Namuun tapaamiseen! Tapaaminen sujui oikein hyvin ja tulen varmasti myöhemmin kertomaan tästä lisää. 

Meillä oli vielä hetki aikaa ennen kuin siskoni oli aika suunnata takaisin koululle, joten kävimme Starbucksissa juomassa frappuccinot ja samalla kiersimme muutamat kaupat. Oli ihana myös kävellä hetki Espalla auringon paisteella ja ihailla kaunista lumista Helsinkiä! Vihdoin tännekin saatiin sitä niin kauan odotettua lunta. Huomasin heti miten paljon iloisempi ja pirteämpi olo minulla oli, kun aurinkokin päätti vihdoin näyttäytyä!


Kotiin päästyäni hoidin muutamia blogiin liittyviä juttuja. Myöhemmin lähdimme vielä käymään sukulaiseni syntymäpäivillä ja sellaista! Ohjelmaa on siis riittänyt. 

Huomenna saankin sitten nauttia ihan vapaasta aamusta ennen kuin suuntaan iltapäivästä taas kahvittelemaan ihanan kaverini kanssa ♥. Oikein mukava viikon alku siis! Enkä malta odottaa mitä kaikkea muuta tämä viikko tuo vielä tullessaan. Nyt kuitenkin hyvää yötä ♥!No Comments

Post A Comment