Archives
JUST CAME TO SAY HELLO - Natalia Oona
215
post-template-default,single,single-post,postid-215,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

JUST CAME TO SAY HELLO

Hei hei Tällä viikolla on ollut aivan ihanat ilmat. Joka päivä on paistanut aurinko ja ainakaan minua ei ole tuo pakkanen haitannut. Mieluummin niin, että ulkona on kylmä ja aurinko paistaa kuin se, että ulkona on koko ajan vain pimeää ja vettä sataa. Tänään olimmekin ulkona ottamassa päivän asu -kuvia ja olin ihan älyttömän innoissani, että pääsimme kerrankin kuvaamaan hyvässä valossa. Käydessäni noita kuvia koneella läpi niin oikein yksikään kuva ei ollut onnistunut. Kuvissa nuo aurinkolasini näyttivät jotenkin todella hassuilta, tausta ei ollut ollenkaan kiva ja vaikka mitä muuta.. Seisoskelin siis aivan turhaan tuolla ulkona pakkasessa neule päällä. No, aina ei voi onnistua ja onneksi sain otettua kotona sisällä muutamat kuvat postausta varten. 

Mitään muuta ihmeellistä ohjelmaa minulla ei tänään olekaan ollut. Olen hoitanut muutamia työjuttuja täältä kotoa käsin ja nyt illalla olinkin taas käymässä Namussa tapaamisessa! Kerron postauksen lopussa tästä lisää. 

Olen ihan rakastunut tuohon uuteen neuleeseeni jonka ostin eilen H&M:stä. Ihanan lämmin, pehmoinen, mukava ja iso Mitäpä muuta neuleelta voisi vielä toivoa!


Nyt kuitenkin lisää tuosta Namusta. Toimin tällä hetkellä Namun promoottorina, mikä muun muassa tarkoittaa sitä, että jos olette kiinnostuneita tulemaan Namuun niin ottakaa minuun rohkeasti yhteyttä vaikka sähköpostilla (nataliaoona@live.fi) tai vaikka blogini fb-sivuilla laittamalla viestiä tästä. Minun kauttani teillä on mahdollisuus saada esimerkiksi nimiä listaan (jonon ohi) tai vaikka varata pöytiä seurueillenne. Ihan mitä vain oikeastaan eli laittakaa vain rohkeasti viestejä tulemaan, jos olette suunnitelleet suuntaavanne Namuun ! Itse olen lähdössä juhlimaan perjantaina ja olisi ihana nähdä myös monia teistä perjantaita Namussa. Ja tässä talven/kevään aikana on varmasti tiedossa myös kaikkea ekstra kivaa teille lukijoille eli pysykää kuulolla! 

Nyt kuitenkin alan katsomaan uusinta PLL:n jaksoa. Huomiseen siis !

No Comments

Post A Comment