Archives
ME TIME - Natalia Oona
213
post-template-default,single,single-post,postid-213,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

ME TIME

Tämä viikko meni taas ihan yhdessä hujauksessa! Olenkin innoissani jo odotellut perjantaita, koska meillä on tänään luvassa tyttöjenilta ystäväni Noran kanssa. Emme olekaan nähneet nyt vähään aikaan niin ihana päästä yhdessä ulos tuulettumaan. Ja meillä on aina Noran kanssa niin hauskaa! Olenkin nyt viettänyt aamupäivääni rentoutuen ja viettänyt vähän omaa aikaa lakkailen kynsiäni, laitoin kosteuttavan kasvonaamion kasvoilleni, join kupin vihreää teetä ja selailin lehtiä. Täydellinen aloitus viikonlopulle !

Kohta ajattelin lähteä salille vähän hikoilemaan ennen iltaa. Salin jälkeen oloni on aina jotenkin niin ihanan virkeä ja energinen! 

Ostin itse asiassa eilen itselleni tuon The Body Shop:n Vitamin E kosteuttavan kasvonaamion. Näin talvisin ainakin minun ihoni kaipaa kunnon ekstra kosteutusta! Tuo E vitamiini on todella tehokas ihon kosteuttajan, joka myös parantaa ihon kuntoa ja suojaa sitä. Tuossa naamiossa on myös luomusoijaöljyä, joka auttaa ylläpitämään ihon ihonkosteustasapainoa! Kaikkea sitä mitä ihoni juuri tarvitseekin. 


Nyt kuitenkin hörpin teeni loppuun ja lähden sinne salille, että minulla ei tule kiirus. Salin jälkeen on luvassa vielä kaupassa ja alkossa käynti, ruuan laittaminen (täällä on muutaman päivänä toivottu tortillalasgnea ja lupauduin valmistamaan sitä tänään meille), siivoilua ja vaikka mitä muuta tehtävää. Ja tietenkään minulla ei ole mitään hajua siitä, että mitä puen päälleni! 

Mukavaa perjantaita kaikille !

No Comments

Post A Comment