Archives
SUNDAY FEELINGS - Natalia Oona
212
post-template-default,single,single-post,postid-212,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

SUNDAY FEELINGS

Sohvalla löhöilyä aamutakki päällä, Beverly Hillsin täydellisiä naisia, kahvia ja herkuttelua ja kaunis aurinkoinen sää! Ihan täydellinen sunnuntaipäivä siis.. Olin alunperin suunnitellut, että olisi ollut ihana käydä kuvaamassa tänään päivällä ajan kanssa päivän asu -kuvia, mutta meillä ei ole tänään mitään ohjelmaa niin päädyin viettämään päivääni ilman meikkiä ja aamutakki päällä! Kohta ajattelinkin alkaa siivoilemaan täällä kotona. Illalla ajattelimme tehdä yhdessä jotain hyvää ruokaa ja katsoa jonkun leffan! Kiva päästä myös ajoissa nukkumaan tänään niin jaksan huomenna herätä virkeänä uuteen viikkoon. Ensi viikko minulla meneekin sitten oikeastaan kokonaan töissä ja suunnittelin suuntaavani ainakin muutaman kerran salille aamusta ennen töitä! Aikaisia herätyksiä siis tiedossa. 

Nyt minulla on kuitenkin sen verran löhöily -olo ettei ajatuskaan/kirjoittaminen kulje oikein kunnolla. Niin ei muuta kuin oikein hyvää sunnuntaita kaikille ja palataan huomenna ! Vastailen edellisiin postauksiin tulleisiin kommentteihin tänään illalla tai viimeistään huomenna päivällä. No Comments

Post A Comment