Archives
MONDAY'S OUTFIT - Natalia Oona
211
post-template-default,single,single-post,postid-211,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

MONDAY’S OUTFIT

Takki (saatu) SheInside / Neule H&M / Housut Dr. Denim / Saappaat Zara / Laukku Louis Vuitton / Kello Ur&Penn 

Vitsit miten ihanaa on ollut, kun maa on ollut ihan valkoisena ja nyt parhaillaankin ikkunasta saa ihailla lumisadetta. Vihdoin tuntuu kunnon talvelta! Oli myös kiva aloittaa uusi viikko, kun ikkunasta paistoi aurinkoa ja näin ollen ainakin itselläni oli ihanan positiivinen ja energinen olo. Vaikka tällä viikolla onkin tiedossa oikeastaan joka päivälle töitä ja paljon hommia niin olen silti ihan älyttömän innoissani nyt tulevasta viikosta ja siitä, että mitä kaikkea kivaa tämäkin viikko pitää taas sisällään.

Ja muistutuksena vielä teille, jotka ette ole vielä käyneet vastaamassa blogiini liittyvään kyselyyn niin olisi kiva, jos mahdollisimman moni teistä jaksaisi käydä vielä vastaamassa näihin muutamaan kysymykseen. Kyselyyn pääset tästä. Jokaisen mielipide on tärkeä! Ja kiitos tietenkin teille, jotka olette jo käyneet vastailemassa ♥. 

Nyt kuitenkin alan äkkiä tekemään meille päivällistä ja sen jälkeen jatkan vielä muutaman blogijutun parissa. Ajattelin myös nyt illalla varata vihdoin ajan kampaajalle värjäämään näitä hiuksia. Tiedän nyt vihdoin tarkkaan, että mitä haluan näille hiuksilleni tehdä. Siitä kuitenkin lisää sitten myöhemmin! Kivaa maanantaita kaikille !


No Comments

Post A Comment