Archives
HOW TO BE MORE POSITIVE - Natalia Oona
210
post-template-default,single,single-post,postid-210,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

HOW TO BE MORE POSITIVE

Saan usein kommentteja siitä miten positiivinen olen ja miten positiivinen fiilis blogista yleisesti välittyy. Itse olen sitä mieltä, että se miten itse suhtaudut ja näet asiat on kaikista tärkeintä ja ajattelin jakaa teille muutamia vinkkejä miten olla positiivisempi.♥ Elä tässä päivässä. Älä jää turhaan miettimään menneitä ja jo tapahtuneita, mutta älä myöskään ota liikaa stressiä tulevasta. Ne asiat jotka ovat jo tapahtuneet niin ovat tapahtuneet – niitä on enää turha miettiä. Välillä kannattaa vain antaa asioiden mennä omalla painollaan eikä murehtia liikaa. Itse uskon siihen, että kaikki tässä elämässä tapahtuu tarkoituksella. Anna jokaisen päivän yllättää!


Ota aikaa itsellesi ja tee jotain mistä pidät. Hemmottele itseäsi. Tarkoittipa se sitten sitä, että heräät aamulla puoli tuntia aikaisemmin sen takia, että saat nauttia kahvisi rauhassa blogeja lukien. Istahda illalla alas, laita kasvonaamio kasvoillesi vaikuttamaan ja selaa lempilehteäsi. Osta itsellesi kaupasta kukkia ihan vain sen takia, että ilahdutat itseäsi ja sen takia, että ne näyttävät pöydällä kauniilta. Pienet jutut arjen keskellä piristävät!


♥ Hymyile, hymyile ja hymyile. Hymyile tuntemattomille, hymyile tutuille ja saa hymyjä takaisin! Pelkällä hymyllä pääset pitkälle. 


Jokaisella pilvellä on hopea reunansa. Yritä löytää jokaisesta vähän kurjasta asiasta jotain hyvää – sitä hyvää löytyy nimittäin aina. Tuntuipa sinusta sitten inhottavalta ja raskaalta lähteä pimeänä ja kylmänä aamuna kouluun niin yritä ajatella miten kiva on, kun pääset koulussa näkemään kaverisi, opiskelemaan ja kehittämään itseäsi. Tai töihin mennessä, että monilla ei vain ole töitä ja olet onnekas siitä miten saat mennä töihin ja tienata itsellesi rahaa. Ja tietenkin saat itsellesi arvokasta työkokemusta. Jos jo etukäteen ajattelet, että miten kurjaa on mennä kouluun niin se sata varmasti tuntuu vielä kahta kurjemmalta. Edes pieni positiivinen ajatus auttaa! ♥ Ole oma itsesi ja hyväksy itsesi. Älä välitä siitä mitä muut ajattelevat. Jokainen ihminen on erilainen ja arvokas juuri sellaisena kuin on. Kun olet oma itsesi huomaat itsekin miten paljon onnellisempi olet ja ennen kaikkea miten helpommalta ja kevyemmältä elämä tuntuu. 


Harrasta! Kun sinulla on jokin harrastus mistä todella pidät, jossa haluat kehittyä ja jonka parissa tykkäät viettää aikaa huomaat miten paljon onnellisemmaksi ja iloisemmaksi tulet. Harrastuksen kautta huomaat miten kehityt ja saat kokea onnistumisen tunteita. Itselleni tämä blogi on ehdottomasti sellainen harrastus, josta nautin aivan älyttömästi. Olen niin iloinen siitä, kun pääsen kirjoittelemaan teille uutta postausta ja kuvailemaan. On myös aina ihana huomata miten olen esimerkiksi kehittynyt valokuvaajana tai miten tekstini muuttuu aina päivä päivältä sujuvammaksi. Tämä blogi tekee minut onnelliseksi! 

Jos jokin asia ärsyttää, se ärsyttää siksi, että annat sen ärsyttää sinua. Olipa se sitten joku ihminen, blogi tai ihan mikä tahansa niin älä anna sille asialle valtaa ärsyttää. Sulje negatiiviset ja ärsyttävät asiat pois elämästäsi. 


Pidä lähellä ne ihmiset elämässäsi, jotka kannustavat sinua ja tuovat parhaat puolesi esille. Positiiviset ihmiset tuovat muistakin positiivisuuden esille. Negatiiviset ihmiset vain tuovat negatiivisuutesi esille, pilaavat helposti sinunkin hyvän fiiliksen ja heidän kanssaan on raskas olla. ”Only surround yourself with people who will lift you higher.” 


 Nuku hyvin. Väsyneenä kaikki on vaikeampaa ja raskaampaa. Se, että sinulla on hyvä ja säännöllinen unirytmi auttaa sinua heräämään aina aamuisin virkeänä. Mikään ei ole parempi tapa aloittaa päivä kuin herätä hyvien yöunien jälkeen. Itse olen huomannut miten paljon iloisempi, energisempi ja pirteämpi olen hyvin nukutun yön jälkeen ja ennen kaikkea miten positiivisen vaikutuksen hyvä unirytmi on tehnyt päiviini. 


Älä ole liian tiukka itsellesi, äläkä vaadi itseltäsi liikaa. Välillä pitääkin laiskotella!


♥ Itse rakastan kaikkia positiivisia lainauksia! Aina kun vastaan tulee joku hyvä lainaus tallennan sen puhelimeeni omaan kansioon. Rakastan selailla ja lueskella noita lainauksia varsinkin silloin, kun päiväni tuntuu erityisen raskaalta. Etsi itsellesi lainauksia, jotka antavat sinulle lisää ”voimaa”, kun tuntuu ettei mikään oikein onnistu. ”Life isn't about waiting for the storm to pass…It's about learning to dance in the rain.”


 ♥ ♥ 

No Comments

Post A Comment