Archives
JUST ANOTHER THURSDAY - Natalia Oona
209
post-template-default,single,single-post,postid-209,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

JUST ANOTHER THURSDAY

Ihan ensimmäisenä haluaisin kiittää kaikkia ihanista kommenteista joita sain edelliseen postaukseen ♥. Teitä on kyllä aivan ihana joukko siellä ruudun toisella puolella! Vastailen  kaikkiin tulleisiin kommentteihin nyt tulevan viikonlopun aikana. 

Tämä viikko on mennyt taas kerran ihan älyttömän nopeasti. Huomenna onkin jo perjantai! Minulla on ollut tällä viikolla joka päivä töitä ja siksi täällä blogissakin on ollut nyt vähän tavallista hiljaisempaa. Tänään suuntasin aamupäivästä hyvän ystäväni Natalien kanssa keskustaan shoppailemaan ja viettämään vapaapäivää. Päivällä ystäväni Liina liittyi seuraamme. Myöhemmin päätimme käydä vielä Liinan kanssa pitkästä aikaa Johdossa syömässä salaatit. En ollutkaan ollut pitkään aikaan syömässä Johdossa ja olin jo ihan ehtinyt unohtaa miten hyviä nuo salaatit tuolla ovatkaan. Pitää muistaa jatkossa käydä syömässä siellä vähän useammin. Keskustasta lähdin vielä moikkaamaan siskoani ja kotiin pääsin vasta hetki sitten. Ohjelmaa on siis riittänyt! 


Huomenna minulla onkin sitten vielä enemmän ohjelmaa.. Aamusta pitäisi käydä koululla hoitamassa muutama asia, sen jälkeen käydä Itiksessä hakemassa muutamat jutut iltaa varten, iltapäiväksi töihin ja illalla sitten juhlimaan kaverini synttäreitä Namuun. 

Tulipas kunnon selostukset tekemisistäni. Nyt kuitenkin alamme pikku hiljaa valmistautumaan nukkumaan menoon, että jaksan herätä sitten huomenna ajoissa! Jos en ehdi huomennakaan päivittelemään mitään tänne blogiin niin oikein hyvää alkavaa viikonloppua kaikille ja palataan sitten viikonlopun aikana vähän parempien kuvien kanssa . Ja jos teillä on jotain postaustoiveita ensi viikolle niin laittakaa ihmeessä tulemaan. Ensi viikkoni näyttää nimittäin onneksi töiden puolesta huomattavasti tyhjemmältä niin ehdin varmasti kuvailemaan teidän toivomianne postauksia. 


Hyvää yötä !

No Comments

Post A Comment