Archives
WHAT'S IN MY BAG - Natalia Oona
208
post-template-default,single,single-post,postid-208,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

WHAT’S IN MY BAG

Olen joskus blogini alkuaikoina tehnyt tällaisen laukunsisältö -postauksen ja ajattelin, että nyt alkaisi olla korkea aika tehdä päivitetty versio. Yleensä arkisin, kun kannan paljon tavaraa mukanani niin käytössäni on Louis Vuittonin Neverfull (MM). Tuo laukku on kyllä nimensä mukaisesti varsinainen tilaihme ja sinne mahtuu mukaan niin koulukirjat, tietokone ja vaikka mitä muuta. 


Nämä ovat tällaiset perusjutut joita kannan oikeastaan aina mukanani. Lisäksi päivästä riippuen kannan mukanani esimerkiksi kameraa, kalenteria tai tietokonetta. Löytyykö laukustani samoja juttuja kuin teiltä? No Comments

Post A Comment