Archives
OUTFIT - Natalia Oona
206
post-template-default,single,single-post,postid-206,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

OUTFIT

Takki SheInside (saatu) / Neule Gina Tricot / Huivi & Aurinkolasit H&M / Housut Dr. Denim / Saappaat Zara / Hanskat Stockmann

Itse huomaan aina näin talvisin miten tylsä pukeutuja minusta tulee. Harvemmin päälläni näkee oikeastaan mitään muuta kuin mustaa, valkoista ja harmaata. On vain niin helppo laittaa päälle mustat housut, mukava  ja lämmin neule sekä saappaat jalkaan! Jotenkin ei innosta samalla tavalla yhdistellä vaatteita ja keksiä kivoja asuja, koska vaatteet jäävät kuitenkin takin alle piiloon. Odotan jo niin innolla kevättä ja kaikkia ihania kevätvaatteita. Ja eihän tässä ole enää 18 päivää niin pääsen käyttämään kesävaatteita! 

Vitsit miten vaaleilta nuo hiukseni näyttävät näissä kuvissa. Olen jo nyt hetken aikaa oikeastaan käynyt aina laittamassa vaaleita raitoja ja yrittänyt saada enemmän esiin tuota omaa väriäni. Omalla kohdallani päivät ihan blondina alkavat kyllä olla jo ohitse ja kaipaan hiuksiini vähän luonnollisempaa sävyä. En maltakaan odottaa aikaani kampaajalle, joka on muutaman viikon kuluttua! Tällä kertaa luvassa on nimittäin vähän muutosta hiusten väriin. 

Huomiseen 

No Comments

Post A Comment