Archives
17 DAYS TO GO.. - Natalia Oona
205
post-template-default,single,single-post,postid-205,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

17 DAYS TO GO..

Olenkin jo muutamaan kertaan jossain postauksen yhteydessä maininnut, että olemme lähdössä nyt helmikuussa Floridaan lomailemaan perheeni kanssa. Lähdemme reissuun nyt 16. päivä helmikuuta ja vietämme Miamiassa kolme viikkoa. Olen niin innoissani, että en millään malttaisi enää odottaa! Olen käynyt Amerikassa kaksi kertaa aikaisemmin ja itse asiassa kerran aikaisemmin Miamiassa, mutta olin silloin sen verran pieni, että en muista siitä enää paljoakaan. 


Vanhempani ovat vuokranneet meille talon tuoksi ajaksi, kun olemme siellä ja ainakin kuvien perusteella paikka näyttää aivan ihanalta! Vuokraamamme talo sijaitsee Fort Lauderdale:ssa, mutta tarkoituksenamme on lähteä myös käymään esimerkiksi Universal Studiolla, Key Westissä.. Osallistumme siskoni kanssa myös mm. englannin kurssille! Tarkoituksena on tietenkin myös shoppailla paljon ja olenkin jo tehnyt pientä alustavaa listaa itselleni kaikista jutuista joita tuolta haluaisin sitten ostaa.. Enkä tietenkään malta odottaa, että pääsemme shoppailemaan mm. Victoria's Secretille! 


Aikaisemmin kun kerroin täällä lähteväni Floridaan niin moni teistä oli myös aikaisemmin käynyt tuolla ja ajattelinkin kysyä vinkkejä teiltä. Missä kannattaa siis ehdottomasti käydä? Onko teillä vinkkejä hyvistä ostoskeskuksista ja shoppailupaikoista? Kaikki mahdolliset jutut ja vinkit ovat siis enemmän kuin tervetulleita 


En malta myöskään odottaa miten ihania kuvia ja postauksia pääsen tekemään teille tuolta reissusta. Vuokraamallamme talolla on wifi eli postauksia on luvassa lähes normaaliin tahtiin myös tuolta matkalta.

Postauksen kuvat täältä.


No Comments

Post A Comment