Archives
RISE AND SHINE SUNSHINE - Natalia Oona
204
post-template-default,single,single-post,postid-204,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

RISE AND SHINE SUNSHINE

Hei ihanat Miten teidän viikonloppunne on sujunut? Omani sujui hyvin ja oikein rentouttavasti. Edelliset kaksi viikonloppua ovat nimittäin menneet Namussa juhliessa, joten nyt päätimme jäädä kotiin katselemaan leffoja ja herkuttelemaan! Oli ihana ottaa vain rennosti kotona verkkarit päällä. Tänään onkin sitten vuorossa vaatekaappien ja kodin siivousta, kaupassa käyntiä ja leipomista! Tai itse asiassa aloitin vaatekaappieni siivouksen jo perjantaina, mutta en ole vielä saanut hommaa valmiiksi.. Minulle on kuitenkin kertynyt jo iso kasa vaatteita joille minulla ei ole enää käyttöä ja viime kerralla blogikirppis onnistui sen verran hyvin, että kiinnostaisiko teitä uusi blogikirppis? 

Tällä hetkellä lempi aamupalani on kaurapuuro jäisten mustikoiden kanssa. Niin hyvää ja terveellistä! Ja tietenkin kaveriksi jotain hedelmää ja kuppi kahvia. Nyt kuitenkin laitan tämän koneen kiinni ja menen jatkamaan tuota vaatekaappini siivousta, jotta saan sen vihdoin valmiiksi ja pääsen sitten siivoamaan muutenkin kotiamme! Ihanaa sunnuntaita kaikille 


No Comments

Post A Comment