Archives
NEW IN: MOROCCANOIL SHAMPOO & CONDITIONER - Natalia Oona
203
post-template-default,single,single-post,postid-203,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

NEW IN: MOROCCANOIL SHAMPOO & CONDITIONER

Usein kysellään, että mitä hoitotuotteita käytän hiuksilleni ja nyt pidennysten pois ottamisen jälkeen olen yrittänyt panostaa vielä enemmän käyttämieni tuotteiden laatuun. Hiukseni ovat aina olleet minulle tärkeät ja nyt erityisesti haluan saada hiukseni siisteiksi, kiiltäviksi ja ennen kaikkea terveen näköisiksi. Kaikki ovat varmasti kuulleet näistä Moroccanoilin tuotteista, koska näitä on aikalailla hehkutettu vähän joka paikassa. Päädyin nyt itsekin kokeilemaan kyseisen sarjan hoitoainetta ja shampoota! 

Ostin itselleni heikentyneille ja vaurioituneille hiuksille tarkoitetun shampoon ja hoitoaineen ja vitsit miten tyytyväinen olen ollut. Olen käyttänyt näitä nyt viimeiset kaksi viikkoa ja jokaisen pesun jälkeen hiukset ovat jääneet ihanan pehmoisiksi ja sileiksi. Nämä nousivat ehdottomasti uusiksi suosikeikseni! Seuraavaksi sitten ajattelinkin ostaa Moroccanoilin hiusöljyn, josta en olekaan tainnut lukea kuin lähes pelkkää positiivista palautetta. Ja ehkä myös sen kosteuttavan hiusnaamion.. 

Käyttääkö moni teistä Morocconoilin tuotteita? Entä mitä olette tykänneet? 


No Comments

Post A Comment