Archives
FRESH FLOWERS - Natalia Oona
201
post-template-default,single,single-post,postid-201,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

FRESH FLOWERS

Huomenta ! Eilen kaupassa käydessämme ostin meille pitkästä aikaa pöydälle kukkia maljakkoon. Ja vitsit miten paljon kukat olohuoneen pöydällä piristävätkään. Mikään ei muutenkaan ole ihanampaa kuin puhdas ja siisti koti! Itselläni on tosin kunnon viha-rakkaussuhde siivoamiseen. Kaikista kotihommista pidän vähiten siivoamisesta ja itsellänihän on yleensä tapana jättää vähän tavaroita lojumaan ympäriinsä. Olen kuitenkin vihdoin alkanut oppimaan aina laittamaan tavarat käytön jälkeen takaisin paikoilleen niin kotikin pysyy koko ajan siistinä. En vain jotenkin viihdy yhtään, jos kotona on sotkuista. Puhtaassa ja siistissä kodissa olo on jotenkin rentoutuneempi ja ”inspiroituneempi”. Tiedättekö mitä tarkoitan? Tai onko jollain muulla samalla tavalla? Ehkä vähä sama juttu kuin puhtaiden lakanoiden kanssa. Puhtaissa lakanoissa unikin tulee nopeammin ja tuntuu, että yön saa nukuttua paljon paremmin. 

Duke Dumont feat. Jax Jones – I got U


Tänään aamulla herätessäni viimeisetkin flunssan oireet olivat onneksi kadonneet. Kannatti siis lepäillä nämä pari päivää kotona niin säästyin pahemmalta flunssalta. Nyt aamupäivän ajattelin käyttää blogijuttujen parissa ja vastailla muutamiin sähköposteihin. Iltapäivästä lähden käymään keskustaan kahvittelemaan ystäväni Petran kanssa. Näiden kahden kotona vietetyn päivän jälkeen alkoikin olla sellainen olo, että ”pakko” päästä tekemään jotain. 


Oikein mukavaa päivää teille kaikille 

No Comments

Post A Comment