Archives
A QUICK TIP - Natalia Oona
238
post-template-default,single,single-post,postid-238,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

A QUICK TIP

Bongasin tämän vinkin joskus ajat sitten jostain ulkomaalaisesta blogista ja ajattelin jakaa tämän nyt teidänkin kanssanne. Kahvinystävänä tämä nopea ja helppo jäälatte on käytössäni aina, kun kaipaan vähän vaihtelua tavalliseen kahviin ja varsinkin keväisin ja kesäisin tykkään erityisesti juoda kahvini kylmänä


Keitä ihan tavallista suodatinkahvia tai espressoa ja kaada se jääpalamuotteihin. Anna jäähtyä hetki pöydällä ennne kuin laitat jääpalamuotin kahveineeen pakkaseen jäätymään! 


Kaaada lasiin maitoa ja tipauta lasiin kaksi – kolme kahvi jääpalaa. Jääpalat alkavat sulaa aika nopeasti ja pitävät juoman ihanan kylmänä! 

Suosittelen kokeilemaan! No Comments

Post A Comment