Archives
NEW WEEK, NEW CHANCES - Natalia Oona
237
post-template-default,single,single-post,postid-237,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

NEW WEEK, NEW CHANCES

Oikein hyvää maanantaita kaikille ! Toivottavasti teidän viikonloppunne sujui hyvin. Itse vietin oikeastaan koko viikonlopun kotona lepäillen ja nyt alkaisi vaikuttamaan siltä, että flunssa on lähtenyt kotonaan. Vihdoinkin! Olen tästä tulevasta viikosta niin innoissani, koska minulla on vaikka mitä kaikkea kivaa ohjelmaa tiedossa ja sunnuntaina meillä onkin jo lähtö! Ensi viikolla tähän aikaan päivittelenkin teille blogia vähän erilaisista maisemista – olen niin innoissani. Nyt kuitenkin pitää vielä ensin keskittyä tähän viikkoon, saada työt ja matkavalmistelut hoidettua! Olenkin viettänyt tämän aamun blogijuttuja tehden ja sähköposteihin vastaillen. Iltapäivästä lähden pyörimään siskoni kanssa keskustaan ja sen jälkeen suuntaan vielä illaksi tekemään töitä! Oikein kiva päivä siis tiedossa ♥.


Ajattelin nyt näin maanantain kunniaksi jakaa teille vielä tämän hetkisen soittolistani, josta löytyy aika sekalaisesti vähän kaikenlaista musiikkia. Toivottavasti joku teistä löytää näistä itselleen uusia suosikkeja omalle soittolistalle! 

Nyt käyn keittämässä itselleni kupin kahvia ja jatkan hommia tässä koneella vielä hetken. Oikein mukavaa päivää teille kaikille ja paltaan myöhemmin ♥. 

No Comments

Post A Comment