Archives
OUTFIT INSPIRATION - Natalia Oona
236
post-template-default,single,single-post,postid-236,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

OUTFIT INSPIRATION

Tykkäään ihan älyttömästi vapaa-ajallani selailla weheartit:ä ja tehdä esimerkiksi inspiroivia kollaaseja polyvoressa. Niinä päivinä, kun tuntuu että ei oikein keksi mitään päälle laitettavaa niin varsinkin silloin on kiva selailla kollaaseja joita on tehnyt itselleen aikaisemmin talteen ja hakea inspiraatiota niistä. Suosittelen kokeilemaan joskus! Kokosin tähän teille nyt kolme erilaista asua. Yksi näin talveen, toinen alkavalle keväälle ja yksi mitä voisin hyvin laittaa päälleni ulos juhlimaan lähtiessä. 
winter
Tämän asun voisin hyvin kuvitella pukevani arkena päälle! Voisin hyvin lähteä jossain tämän tyylisessä asussa esimerkiksi kaupungille kahvittelemaan tai shoppailemaan. Aika yksinkertaista ja neutraaleja värejä. Seuraava laukkuostokseni on ehdottomasti joku valkoinen tai musta laukku, koska kaipailen välillä joihinkin asuihin vähän neutraalimman ja yksinkertaisemman näköistä laukkua. Muutamaa mustaa laukkua olen netissä ihaillutkin, mutta niiden hinta ei kuitenkaan sovi tämän hetkiseen budjettiini. Ehkä sitten ensi keväänä! En myöskään malta odottaa, että saan nyt matkalta ostettua minulle uudet ja siistit Uggit! En vielä ole päättänyt, että ostaisinko mustat vai harmaat. 
spring

Ihanan raikas ja jotenkin keväinen asu! Keväämmällä on ihana synkän talven jälkeen yhdistää vähän vaaleampia sävyjä tai vetäistä jalkaan esimerkiksi juuri valkoiset housut. Olen taas ihastunut aivan älyttömästi valkoisiin housuihin ja iloksi huomasin tänään aamulla, että Nelly.com:iin oli tullut lisää kokoja Dr Denimin valkoisista housuista. Tässä kollaasissa näkyvät Acnen kengät ovat myös aivan ihanat. Vaatekaapissani olisi myös muutama huivin mentävä aukko.. 


going out

Nähdessäni tämän hameen polyvoressa tiesin heti, että haluan rakentaa juhla-asuni tämän hameen ympärille. Hame itsessään on niin näyttävä, että päätin pitää muut asusteen yksinkertaisina. Vielä puoli vuotta sitten en olisi voinutkaan kuvitella käyttäväni noin pitkää hametta, mutta nyt olen jotenkin tykästynyt vähän pidempiinkin hameisiin. Kivasti yhdistettynä ne näytät kivan nuorekkaalta, eivätkä ollenkaan tätimäisiltä niinkuin ennen ajattelin! Pitääkin nyt keväällä pitää silmät auki vastaavanlaisia hameita varten. 


Mitä piditte näistä? Olivatko asut yhtään teidän tyylisiänne? Entä toivoisitteko välillä jatkossa näkevänne tällaisia postauksia täällä blogissani?

Kollaasit on tehty PolyvorellaNo Comments

Post A Comment