Archives
MY MORNING ROUTINES - Natalia Oona
235
post-template-default,single,single-post,postid-235,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

MY MORNING ROUTINES

Rise and shine! Heräilen aamuisin yleensä yhdeksän aikaan. Välillä tietenkin herään aikaisemmin, jos minulla on esimerkiksi aikainen lähtö töihin! Tykkään kuitenkin aina herätä sen verran ajoissa aamuisin, että saan ihan rauhassa suorittaa kaikki aamutoimeni ilman kiirettä. Herätyskellon soitua tykkään aina jäädä hetkeksi vielä sänkyyn makaamaan ja samalla selailla puhelimellani instagramia, facebookia tai weheartitiä. 


Get comfy! Aamuisin haluan tuntea aina oloni mahdollisimman mukavaksi. Joko kääriydyn pehmoiseen ja lämpimään aamutakkiini tai johonkin isoon ja mukavaan huppariin tai vastaavaan. 

Life begins after coffee! Keitän kupin kahvia ja avaan tietokoneen. Kirjaudun bloggeriin, tarkistan tulleet sähköpostit, vastailen kommentteihin, juttelen kavereiden kanssa facebookissa.. Välillä tietenkin juon myös teetä, smoothien, lasin mehua tai jotain vastaavaa. 

Sen jälkeen käyn yleensä suihkussa! Tällä hetkellä käytän Moroccanoilin shampoota ja hoitoainetta. Suihkugeelinä minulla on käytössä Victoria's Secretin coconut passion, joka on aivan älyttömän hyväntuoksuinen. Suihkun jälkeen on ihana rasvata vartalo vielä jollain hyväntuoksuisella vartalovoiteella ja suihkutella hiuksiin vielä muutamat hoitotuotteet. 

Time to eat! Puettua päälleni valmistan yleensä jotain aamupalaa. Itse en tykkää syödä heti herättyäni vaan tykkään ensin odotella puoli tuntia – tunnin ja sitten vasta syödä kunnon hyvän aamupalan! Yleensä arkisin tykkää syödä aamiaiseksi kaurapuuroa tai jogurttia. Aamuisin myös kaikki hedelmät ovat erityisesti mieleeni. Appelsiinit ovat ehdottomasti lemppareitani! 

Syödessäni katson samalla jotain sarjaa, kirjoittelen postausta, lueskelen jotain lehteä.. Itselleni on tärkeää, että saan syödä aamupalani ilman kiirettä. 

Let's get ready! Syötyäni meikkaan ja laittaudun valmiiksi, pakkaan tavarat laukkuun ja valmistaudun lähtemään. Minne nyt ikinä sitten olenkaan lähdössä!

Tällaisia ovat yleensä minun aamuni. Tietenkin, jos minulla on aamulla aikaisin jokin tärkeä meno tai töitä niin kaikki tapahtuu vähän lyhyemmän ja nopeamman kaavan mukaisesti, mutta nyt olen saanut jo pidemmän aikaa nauttia näistä rauhallisista aamuista. Hyvä aloitus päivälle = hyvä päivä! Oikein mukavaa keskiviikkoa teille kaikille !


No Comments

Post A Comment