Archives
HELLO FROM FLORIDA - Natalia Oona
233
post-template-default,single,single-post,postid-233,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

HELLO FROM FLORIDA

Hei kaikille! Me saavuimme eilen illalla (eli sunnuntai-iltana) tänne Floridaan. Matkamme sujui oikein hyvin! Tämä päivä menikin oikeastaan kokonaan vain siinä, että kävimme kiertelemässä paikkoja ja vähän shoppailemassa. Vanhempani ovat olleet täällä jo vähän yli viikon ennen kuin saavuimme paikalle siskoni kanssa niin he ovat ehtineet jo vähän tutustua paikkoihin. Kävimme iltapäivällä kävelemässä täällä Fort Lauderdalen rannalla ja samalla syömässä sushia lounaaksi. Päivemmällä lähdimme vielä Sawgrass Mills ostoskeskukseen shoppailemaan illaksi. Vaikka olemme nyt ehtineet olemaan täällä vasta päivän niin pakko kyllä sanoa, että vitsit miten paljon pidän tästä paikasta! 

Tässä muutama kuva tältä päivältä! 


Kuva meidän takapihalta ! 


Yritän postailla täältä lomalta ihan tavalliseen tapaan tai ainakin niin usein vain kuin ehdin ja pystyn. Muistattehan seurata minua myös instagramissa (@nataliaoona) sinne ainakin päivittelen kuvia aktiivisesti! Nyt kuitenkin menen nukkumaan, kun aikaerokin alkaa jo sen verran paljon painaa päälle. Palataan myöhemmin ♥ !

Oikein mukavaa viikkoa! 

No Comments

Post A Comment