Archives
FORT LAUDERDALE - Natalia Oona
231
post-template-default,single,single-post,postid-231,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

FORT LAUDERDALE

Ihanaa torstaita kaikille ! Kello on täällä kohta seitsemän aamulla. Kiitos tuon aikaeron me kaikki olemme heräilleet täällä joka aamu vähän ennen tai siinä seitsemän aikoihin. Minusta on ollut aivan ihana, että näin aamuisin on ollut kunnolla aikaa ja olen saanut istua rauhassa hetken tietokoneella ja hörppiä kahvia. Mainintsin jo aikasemmin siitä, että osallistuimme siskoni kanssa täällä viikoksi kielikouluun ja meillä on ollut nyt ensimmäisellä viikolla aina aamupäivät koulua! Eihän tuossa viikossa nyt hirveästi ehdi oppia, mutta on ollut kiva päästä luokassa kunnolla puhumaan ja käyttämään englantia. Ensi kerralla tänne tullessamme tiedämekin sitten, että tuo on hyvä paikka ja tänne voi tulla harjoittelemaan vähän pidemmäksikin aikaa. 


Moni on myös kysellyt, että millaiset ilmat täällä on. Joka päivä on paistanut aurinkoa ja lämpöasteita on noin 24-26 astetta! Ja on kyllä ollut kuuma. 


Ajattelin, että voisin jossain vaiheessa lomaa tai sitten loman jälkeen viimeistään kasata teille postauksen kysymikstä joita on kysytty täällä blogissa nyt useampaan otteeseen. Ja samalla mahdollisesti jakaa jotain vinkkejä teille! 

Nyt kuitenkin lähden valmistautumaan. Tänään meillä onkin tiedossa lisää shoppailua! Oikein mukavaa päivää teille 


No Comments

Post A Comment