Archives
THROUGH MY PHONE - Natalia Oona
230
post-template-default,single,single-post,postid-230,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

THROUGH MY PHONE

1. Söimme vasta lentokentällä aamupalan, koska meidän lentomme lähti aamulla ennen kahdeksaa. Olimme siis kentällä jo ennen kuutta! Tuona yönä jäi kyllä yöunet vähän vähälle, mutta oikeastaan ihan hyvä niin. Lentomatka sujui nimittäin aika nopeasti nukkuessa. 2. Meidän takapihamme. Tämä paikka on kyllä aivan ihana! 


1. Shoppailemaan menossa uudet Ray Banit päällä! Vihdoin minullakin on kunnolliset aurinkolasit. 2. Sawgrass Millssissä pieni tauko shoppailusta. Nuo jääkylmät frappuccinot maistuvat täällä kuumuudessa erityisen hyvältä! Tällä lomalla tulee Starbucks kiintiö ainakin hetkeksi täyteen, heh. 


1. Victoria's Secretillä! Vitsit miten paljon kaikkea ihanaa tuolta kaupasta löytyykään.. Mutta se nyt ei varmaan tullut minään yllätyksenä kenellekkään  2. Minun ja Teresan shoppaillut tähän mennessä. Muutama Forever 21 kassi jäi tuosta vielä uupumaan. 


1. Auringon ottamista! Emme ole vielä ehtineet mitenkään älyttömästi ottamaan aurinkoa, koska meillä on ollut niin paljon kaikkea ohjelmaa. Tämän viikonlopun ajattelimmekin käyttää lähinnä auringon ottamiseen. Ensi viikosta suuntaammekin sitten Orlandoon! 2. Fort Lauderdalen ranta. 


1. Tuoreita marjoja aamiaiseksi. Nam! 2. Eilisen päivän asua. Nuo shortsit ovat mielestäni jotenkin niin söpöt! 


1. & 2. Altaalla oleskelua!  


1. The Fresh Market! Tuoreita ja orgaanisia hedelmiä, vihanneksia ja vaikka mitä. Miksei Suomestakin löydy tällaista kauppaa? 2. Asua tältä viikolta. 

Hyvää yötä !

No Comments

Post A Comment