Archives
UNDER THE SUN WHERE WE BELONG - Natalia Oona
229
post-template-default,single,single-post,postid-229,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

UNDER THE SUN WHERE WE BELONG

Paita & Hame Forever 21 / Ballerinat H&M / Kello Michael Kors / Korut Guess / Aurinkolasit Ray Ban 

Hei ! Miten teidän viikonloppunne on sujunut? Meillä tuleekin kohta ensimmäinen viikko täällä Floridassa täyteen. Aika on kyllä mennyt ihan älyttömän nopeasti! Tänään olimme aamupäivästä käymässä rannalla ja myöhemmin illasta grillailimme täällä talolla. Minulla olikin ehtinyt tulla ikävä täyttyjä herkkusieniä ja muita grilliherkkuja. Nam! Huomenna tänne on luvattu yli 26 astetta eli vietämme varmaankin päivää tässä kotona altaalla makoillen. Maanantaina nimittäin lähdemme aikaisin aamusta kohti Orlandoa! Orlandossa ajattelimme viettää kaksi päivää ja vierailla ainakin Universal Studiolla. Olen niin innoissani! Olen ollut siellä kerran aikaisemmin, mutta olin silloin sen verran pieni, että en muista siitä enää oikeastaan mitään. 
Palataan taas No Comments

Post A Comment