Archives
RED COAT - Natalia Oona
219
post-template-default,single,single-post,postid-219,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

RED COAT

Takki (saatu) Oasap.com (tästä) / Neule Gina Tricot / Housut Dr Denim / Lompakko & kello Michael Kors / Kengät Converse / Korut Guess 

 Saavuin eilen päivällä takaisin Suomeen ja on kyllä ihana olla taas kotona. Kuvia tuolta matkaltamme on luvassa sitä mukaan, kun ehdin käymään niitä läpi. Minulla on nimittäin iso kasa kuvia joita ei ole vielä täällä blogissa näkynyt ollenkaan. Ensi viikolla minulla on muutenkin paljon asioita hoidettavana ja blogijuttujakin on ehtinyt kertymään kivasti rästiin tuon matkan aikana. Kunnon paluu arkeen alkaa siis heti huomenna! Olen kuitenkin todella innoissani ensi viikosta, sillä kaikkien kiireiden keskellä tiedossa on vaikka mitä kaikkea kivaa.

Oli kiva huomata miten kevät on selkeästi alkanut tehdä tuloaan. Pääsinkin vihdoin vetäisemään uuden punaisen takkini päälle. Tuo takki on ehdottomasti tällä hetkellä yksi lemppareistani. Ihana piristys kaikkien mustien takkieni keskellä. Pidän myös oikein kovasti tuon takin mallista ja olenkin yrittänyt etsiä vastaavanlaista takkia vaaleansinisenä. Toivottavasti löydän jostain sellaisen nyt tulevan kevään aikana! 

Oikein mukavaa alkavaa viikkoa kaikille! Palataan 

No Comments

Post A Comment