Archives
GOOD MORNING - Natalia Oona
257
post-template-default,single,single-post,postid-257,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

GOOD MORNING

Stadiumx & Taylr Renee – Howl At The Moon

Tai tässä vaiheessa pitäisi toivottaa jo ehkä hyvää päivää.. Tänään aamuni ei sujunut ihan suunnitelmien mukaan, sillä heräsin aivan älyttömään päänsärkyyn. Nukun välillä kädet ylhäällä (en työnnä niitä tyynyn alle – nukun selälläni ja yksin kertaisesti nostan vain kädet ylös), tästä johtuen niskani saattavat mennä todella jumiin ja siitä seurauksena minulla tulee helposti päänsärky. Heräsin, otin särkylääkkeen ja jatkoin nukkumista vielä muutaman tunnin. Onnekseni uudestaan herätessäni päänsärky olikin jo lähes kokonaan tiessään, vaikka hartiat ovatkin vielä vähän jumissa. Sali sai siis tänään aamulla jäädä väliin. Nyt olen tehnyt muutamia työjuttuja kotona sohvalta käsin koneella ja kohta onkin aika lähteä ihan töihin töihin.. Palataan siis myöhemmin! Mukavaa päivää teille kaikille ♥ !


No Comments

Post A Comment