Archives
FRIDAY'S OUTFIT - Natalia Oona
297
post-template-default,single,single-post,postid-297,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

FRIDAY’S OUTFIT

 

Takki SheInside (saatu) // Housut Zara // Paita Gina Tricot // Kengät H&M // Kello & lompakko Michael Kors

Olin niin iloinen, kun löysin tuon nahkatakin kaapistani. Se oli nimittäin lähes puoli vuotta kadoksissa ja olin jo ihan varma, että olen jättänyt sen joskus johonkin.. Olin käynyt läpi lähes kaikki vaatevarastoni aina kellarin Ikea-kasseista lähtien tuloksetta. Jostain syystä takki oli joutunut vaatekaappiini perälle muovipussin pohjalle?? Onneksi kuitenkin takki löytyi ja pääsin nyt myös vihdoin käyttämään sitä. Tuo oli kuitenkin herätys siihen, että ehkä olisi aika käydä vaatekaappini ihan perusteellisesti läpi. Tehdä siis kunnon kevätsiivous myös vaatteiden puolella! 

Olen myös ihan älyttömän tykästynyt noihin valkoisiin Zaran housuihin. Ne ovat niin mukavat jalassa ja ihanan rennon näköiset! Rennot housut, paita ja nahkatakki ovat mielestäni sellainen yhdistelmä, joka sopii aivan täydellisesti arkeen. Ensi kerralla haluan ehdottomasti yhdistää nuo johonkin ihanaan toppiin ja korkkareihin. 

Ehdimme muuten tänään juuri ennen sateen alkua käydä kuvaamassa nämä kuvat! Loppuilta taitaa jatkua aika sateisena, joten me ajattelimme pysytellä ihan kotona. Tiedossa on siis leffailta ja irtokarkkeja! Olisko kellään teistä suositella mitään hyvää kauhuleffaa, ehkä jotain samantyylistä kuin Sinister? Tuntuu, että olemme jo nähneet kaikki hyvät, eikä uusia hyviä kauhuleffoja meinaa löytyä mistään.. Joka tapauksessa oikein ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua teille kaikille! Palataan taas pian. 

 


No Comments

Post A Comment