Archives
BLACK, WHITE AND PINK - Natalia Oona
293
post-template-default,single,single-post,postid-293,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

BLACK, WHITE AND PINK

 

Takki & paita SheInside (saatu) // Housut Dr Denim // Kello Michael Kors // Laukku Tiger Of Sweden // Kengät Espanjasta ostettu // Korvakorut Guess

Tänään iltapäivällä kävimme Siljan kanssa kuvailemassa tämän päivän asuani Punavuoressa. Näistä kuvista tuli mielestäni aivan ihania! Kiitokset siis Siljalle upeista kuvista. Ja vitsit miten upea ilmakin tänään oli.. Vihdoinkin aurinko paistoi monen sateisen päivän jälkeen! Mikä parasta niin loppuviikoksi on luvattu myös aurinkoista säätä ja + 20 astetta. Viikonloppuna pääseekin sitten varmaan avaamaan jo hame ja maximekko kauden. Jee!  

Päälläni oli ihan aika tyyppilinen arkinen asu. Mustat housut joista olen leikannut polvet auki, valkionen paitsi pitsillä, nahkatakki ja vaaleanpunaiset espandrillot. Nuo vaalenpunaiset kengät tekevät mielestäni asusta ihanan raikkaan ja keväisen! 

Muuten päiväni meni kotona lepäillessä, sillä iltapäivällä minulla alkoi jo vähän särkemään päätä ja kotiin päästyäni päänsärkyni oli todella paha. Vedin verhot kiinni ja nukuin muutaman tunnin, jonka jälkeen oloni onneksi helpottui. Nyt siis teen niitä juttuja joita minun piti päivällä jo tehdä. Huomenna nimittäin minulla on aivan älyttömän kiireinen päivä tiedossa! Tai tarkemmin sanottuna seuraavat kaksi viikkoa ovat kalenterissani ihan täynnä kaikkea ohjelmaa. Suurimmaksi osaksi kuitenkin kaikkea kivaa! En sis millään malttaisi odottaa mitä kaikkea nämä tulevat viikot tuovat mukaan :) 

Mukavaa keskiviikkoiltaa teille! 

 

 


No Comments

Post A Comment