Archives
OUTFIT - Natalia Oona
315
post-template-default,single,single-post,postid-315,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

OUTFIT

 

Takki Bik Bok // Housut & toppi Gina Tricot // Ballerinat H&M // Aurinkolasit Ray Ban

Viime sunnuntain asua! 

Ajattelin ihan nopeasti tulla sanomaan teille moikat ja vielä täällä blogissa ilmoittaa, että tänään ei valitettavasti tule videota. Minulle nousi nimittäin viime yönä korkea kuume, joka on sitte jatkunut tänään. Koko päivä on mennyt oikeastaan ihan vain nukkuessa. En muistakaan milloin olisin viimeeksi ollut näin pahasti kipeä. Nyt oloni on onneksi sen verran helpottanut, että jaksoin avata koneeni. Toivotaan, että tämä helpottaisi pian! Tällä viikolla olisi nimittäin tiedossa vaikka mitä kivaa ohjelmaa niin ei huvittaisi vietää päiviä kotona sairastaen. Nyt kuitenkin jatkan leipäilyä niin palataan siis videon muodossa myöhemmin tällä viikolla! 

 


No Comments

Post A Comment