Archives
POP OF PINK - Natalia Oona
311
post-template-default,single,single-post,postid-311,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

POP OF PINK

Paita Zara // Shortsit Oasap.com (saatu) // Ballerinat H&M // Kello Michael Kors // Korut Guess // Laukku Celine 

Tällaiselta näytti eilisen päivän asuni. Pidin tästä asusta ihan älyttömästi noiden ihanien kirkkaan väristen shortsien takia ! Jotenkin ne ovat niin kesäiset, varsinkin yhdistettynä valkoiseen. Pitäisikin uskaltaa useammin käyttää vähän värikkäämpiä vaatteita, eikä aina turvautua niihin mustavalkoisiin asuihin. No, pikku hiljaa..

Joku on aina välillä kysynyt, että miksi hiukseni ovat lähes aina kiinni. Mietinkin tätä tänään aamulla, kun olin valmistautumassa lähtöön. Hiukseni ovat yksinkertaisesti sen takia niin usein kiinni, että en ehdi laittamaan niitä arkisin sen kummemmin. Jotenkin minulla tulee aina niin kiire lähteä, että helpoin ratkaisu on vain laittaa ponnari tai tehdä joku nuttura. Hiusten ollessa kiinni ei tarvitse myöskään koko päivään miettiä hiuksia. Ne ovat kiinni ja siellä pysyvät! Hiusten ollessa auki ne joko lässähtävät tuulessa tai niitä saa olla harjailemassa yms. Seuraaviin asukuviin lupaan laittaa hiukseni auki!

Tänään olin päivällä pyörähtämässä ELLEn toimistolla. Muuten olen siivoillut meillä kotona ja tehnyt kaikkia kotitöitä. Kohta olisi tarkoitus lähteä vielä siskoni kanssa johonkin käymään kahvilla ja nauttimaan lämpimästä kesäillasta!


No Comments

Post A Comment