Archives
HELLO - Natalia Oona
305
post-template-default,single,single-post,postid-305,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

HELLO

 

Bleiseri Mango // Neule & Ballerinat H&M // Legginsit Zara // Laukku Celine // Aurinkolasit Ray Ban 

Hei hei! Ajattelin tulla nopeasti sanomaan teille moikat ja toivottamaan hyvää viikonloppua. Eilinen päivä meni niin vauhdilla, että en ehtinyt kunnolla edes avata konetta ja sama on ollut tänään. Eilisen illan vietin Allerin toimistolla kesäjuhlissa, oli todella kiva päästä näkemään muita bloggaajia ja kuulla vähän tulevista suunnitelmista. Tänään aamupäivästä näin siskoni keskustassa, jonka jälkeen olimme perheeni kanssa syömässä ja tällä hetkellä olemme kavereiden kanssa viettämässä meillä iltaa. Palataan siis huomenna paremmalla ajalla! Viettäkää oikein mukava lauantai-ilta!


No Comments

Post A Comment