Archives
PLAYSUIT - Natalia Oona
301
post-template-default,single,single-post,postid-301,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

PLAYSUIT

 

Takki SheInside (saatu) // Jumpsuit Zara // Kengät Converse // Aurinkolasit Zalando (saatu) // Koru Guess // Kello Michael Kors 

Eilen oli sen verran lämmin ilma, että pääsin vetäisemään uuden jumpsuittini päälle! Tosin ilman takkia ei olisi ihan pärjännyt. Ostin tuon jumpsuitin tällä viikolla Zarasta ja olinkin jo malttamana odotellut, että milloin pääsen vetäisemään sen päälläni. 

Nyt olemme lähdössä kauppaan hakemaan juhannuksen ruokia ja juomia valmiiksi. Iltapäivästä tapaan siskoani keskustassa kahvin merkeissä. Samalla olisi tarkoituksena käydä hakemassa viimeiset jutut kuten hyttysmyrkyt ja pingipallot juhannusta varten mukaan. Illalla on tarkoitus laittaa kaikki tavara valmiiksi, koska huomenna meillä onkin sitten aikainen herätys! Yritämme päästä lähtemään matkaan mahdollisimman aikaisin, jotta välttyisimme pahimmilta ruuhkilta. No, saa nähdä miten käy. Meidän porukalla nimittäin tuppaa nämä automatkat kestämään ja venymään aina ihan älyttömästi. Talvellakin matkamme Himokselle kesti lähes 5 tuntia.. Pysähdys tauot venyvät ja lisäpysähdyksiä tulee, kun jollain tulee äkillinen vessahätä. No nyt kuitenkin lähdemme sinne kauppaan ! Ajattelin ottaa juhannukseksi koneeni mukaan niin toivottavasti pääsisin päivittelemään teille myös viikonlopun aikana kuvia ja tunnelmia. Oikein mukavaa juhannusta kuitenkin teille kaikille jo näin etukäteen!


No Comments

Post A Comment