Archives
LEOPARD SLIP ONS - Natalia Oona
299
post-template-default,single,single-post,postid-299,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

LEOPARD SLIP ONS

 

Paita H&M // Housut Dr Denim // Kengät NLY Shoes // Aurinkolasit Ray Ban 

Tällaiselta näytti tämän päivän asuni. Nuo leopardi slip onit ovat tällä hetkellä yhdet lempikengistäni! Jotenkin ne ovat todella erilaiset, mutta silti niin kivat. Ne tuovat aika kivan lisän vähän tavallisempaan asuun. Olen nyt muutenkin viime aikoina tykästynyt erityisesti slip oneihin. Seuraavaksi haluisin kovasti ostaa jotkut sähkönsiniset slip onit. Ne olisivat nyt kesäksi aivan ihanat! Näinkin itse asiassa jo nelly.comissa yhdet joiden tilaamista harkitsin.. 

Mietin muuten aivan älyttömän pitkään, että julkaisenko näitä kuvia. Itselleni saattaa käydä usein niin, että jään tuijottamaan joitain kuvia aivan liian pitkäksi aikaa ja lopulta tuntuu, että kuvissa aivan kaikki on pielessä. Joskus kuvien muokkaus ei meinaa onnistua millään ja tuntuu ettei kuvien laatu ole aivan niin hyvä kuin mitä toivoisit sen olevan. Bloggaajan ”ongelmia”, haha. Nyt kuitenkin painun äkkiä nukkumaan. Jäin vahingossa roikkumaan tänne blogiin vähän turhan pitkäksi aikaa. Huomenna onkin tiedossa videopäivä. Toivotaan, että tällä kertaa videon kuvaaminen onnistuisi hyvin, sillä kahdella edellisellä kerralla olen joutunut kuvaamaan videot muutamaan kertaan uudestaan sen takia, että kameran asetukset ovat olleet huonosti. Hyvää yötä! 


No Comments

Post A Comment