Archives
PICK ONE - Natalia Oona
336
post-template-default,single,single-post,postid-336,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

PICK ONE

 

Keräsin teille taas kasaan viimeaikaisia asujani. Jos näiden kuvien perusteella pitäisi arvata, että mikä kuukausi on kyseessä niin ei kyllä heti ensimmäisenä tulisi mieleen vastata kesäkuuta. Tänäänkin jouduin pukemaan päälleni paksun pitkän neuleen ja siihen päälle vielä kevyen takin. Tekisi kyllä mieli ottaa joku äkkilähtö heti ensi viikolle! Mikä näistä asuista on teidän lempparinne ja miksi? Oma suosikkini on luultavatsi tuo numero kolme, jotenkin tykästyin niin kovasti noihin värikkäisiin shortseihin. 

Ajattelin muuten vinkata teille, että Elle Style Awards etsii vuoden tyyligurua. Voit käydä ilmoittamassa itsesi tai vaikka kaveri mukaan kilpailuun, jos koet, että tuo palkinto kuuluisi sinulle tai jollekkin kavereistasi. Kannattaa ehdottomasti käydä ilmoittautumassa, sillä voittajalle on tiedossa mahtava VIP-paketti sisältäen gaalakutsun kahdelle lokakuun 15. järjestettävään Elle Style Awardseihin jossa voittaja pääsee noutamaan palkintonsa lavalta, tuotepalkintoja sekä lahjakortteja. Voittajan gaalapäivästä tehdään myös juttu Elleen! Nyt siis ilmoittautumaan. Lisää tietoa löydät täältä: http://www.elle.fi/suomistyle

 


No Comments

Post A Comment