Archives
DETAILS - Natalia Oona
328
post-template-default,single,single-post,postid-328,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

DETAILS

 

Ihanaa maanantaita teille kaikille! Toivottavasti teidän viikkonne on lähtenyt hyvin käyntiin. Ainakaan sään puolesta ei voi muuta kuin olla iloinen! Vihdoinkin päästään nauttimmaan kunnon lämmöstä sekä auringonpaisteesta. Tätä olikin jo ehditty odottelemaan koko kesäkuun ajan. Tajusin muuten tänään, että en omista yksiäkään kunnollisia farkkushortseja. Eikä oikein missään kaupoissakaan ole tullut vastaan sellaisia, jotka olisin itselleni halunut. Päädyinkin leikkaamaan Gina Tricotin farkuista lahkeet irti ja vitsit miten iloinen olen ”uusista” shortseistani. 

Me vietimme tänään päivän Jonatahanin perheen kanssa, kävimme ravintolassa syömässä myöhäisen lounaan. Kohta ajattelimme lähteä vähän ajelemaan ja samalla käydä matkalla hakemassa kylmät frappuccinot Starbucksista. Loppuilta meneekin sitten huomista videota editoidessa, koska huomenna lähdemme heti aamustapäivästä kavereidemme kanssa viettämään päivää Lintsille. Sellaiselta kuulostaa meidän maanantaimme! Katsotaan, jos ehtimme vielä jossain välissä ottamaan vielä kunnon kuvat tämän päivän asusta. Millaisia suunnitelmia teillä on tälle viikolle? 

 


No Comments

Post A Comment