Archives
FLORAL SHIRT - Natalia Oona
326
post-template-default,single,single-post,postid-326,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

FLORAL SHIRT

 

Paita Bik Bok // Hame Gina Tricot // Lompakko & kello Michael Kors // Kengät Nike 

Vitsit miten paljon olen nauttinut siitä, että vihdoin on päässyt kunnolla käyttämään kaikkia kesävaatteita. Tänä kesänä erityisesti tuo kukkakuosi on vienyt minut ihan mennessään! Bongasin tänään aamulla tuon paidan Bik Bokin instagramista ja tietenkin minun oli pakko käydä heti hakemassa tuollainen myös itselleni. Nyt minulta löytyy kukkakuosista paitaa sekä hametta. Toinen juttu josta olen nyt innostunut on tuo hiuskampaus joka näkyykin tässä postauksessa eli puolet hiuksista ylös kiinnitettynä. Ihanan rento kampaus, jolla saa etuhiukset helposti pois silmiltä. Mitkä ovat sellaisia juttuja joista te olette innostuneet tänä kesänä? 

Me vietimme eilen ihan mahtavan päivän Linnanmäellä kavereidemme kanssa. En muistanutkaan miten hauskaa siellä on, sillä en ollut käynyt Lintsillä muutamaan vuoteen. Tänään olenkin sitten viettänyt päivääni sisällä vaatekaappiani siivoten. Päätin tehdä kunnon kesäsiivouksen kaapilleni ja kiikuttaa kaikki vaatteet joille minulla ei ole enää käyttöä kellariin. Sinne onkin päässyt kertymään muutama säkillinen vaatteita, joista minun pitäisi päästä eroon. Osan vaatteista olen suunnitellut lahjoittavani johonkin, en vain ole vielä ehtinyt yhtään perehtymään että mihin. Loput vaatteista ajattelin viedä johonkin itsepalvelukirppikselle. Ilmoitan teille sitten täällä blogissa, kun olen saanut kirppispöydän varattua. Homma tosin menee elokuulle, koska meillä on enää muutama viikko ennen kuin lähdemme Rodokselle ja sen jälkeen suuntaamme heti Tsekkeihin. Nyt kuitenkin menen järjestämän tuon kaappini loppuun niin saan tehtyä homman loppuun ennen nukkumaan menoa. 

 


No Comments

Post A Comment