Archives
CASUAL OUTFIT - Natalia Oona
323
post-template-default,single,single-post,postid-323,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

CASUAL OUTFIT

Paita Tally Weijl // Shortsit Oasap.com (saatu) // Kengät H&M // Laukku Louis Vuitton // Kello Ur&Penn // Aurinkolasit Ray Ban 

Ajattelin tulla ihan nopeasti näyttämään eilisen päivän asuani. Helppo ja arkinen asu sellaiseen päivään, kun haluaa vain vetäistä nopeasti jotain päälle! Olen tainnut viime aikoina tykästyä aika paljon myös valkoisiin alaosiin. Viime asuissa onkin näkynyt pitkät valkoiset housut, valkoinen hame ja nyt valkoiset shortsit..

Tänään lähdemme viettämään kavereidemme synttäreitä! On niin kiva, että koko kaveriporukkamme on kasassa taas tänään ja pääsemme yhdessä viettämän iltaa. Minulla ei ole vielä aavistustakaan, että mitä aion laittaa tänään illalle päälle. Yleensä keksin asut ulos lähtiessä aika helposti ja nopeasti, mutta tänään jotenkin pää lyö aivan tyhjää. Ehtisiköhän vielä nopeasti pyörähtämään Itiksessä nyt päivällä.. No, saa nähdä mitä keksin. Oikein mukavaa lauantaita teille kaikille ja palataan huomenna!

 


No Comments

Post A Comment