Archives
VANHAKAUPUNKI - Natalia Oona
350
post-template-default,single,single-post,postid-350,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

VANHAKAUPUNKI

 

Olimme edellisenä päivänä illasta kiertelemässä ympäri Rodoksen Vanhaakaupunkia. Paikka oli aivan upea ja niin kaunis! Jos olette käymässä Rodoksella niin ehdottomasti kannattaa suunnata tuonne käymään. Vanhaankaupunkiin kannattaa tosin suunnata kuitenkin vasta vähän illemmalla, sillä se sijaitsee muurien sisäpuolella eli siellä ei tuule oikeastaan ollenkaan. Me olimme liikkeellä jo ennen viittä ja tuli kyllä kuuma! Viihdyimme tuolla ihan iltaan asti, oli kiva kierrellä kaikkia niitä ihania pieniä kojuja, istahtaa terassille juomaan kylmät Coronat ja muutenkin vain ihastella tunnelmallista kaupunkia.


No Comments

Post A Comment