Archives
RHODOS VIA PHONE - Natalia Oona
349
post-template-default,single,single-post,postid-349,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

RHODOS VIA PHONE

Koneessa matkalla! Tämä viikko on mennyt ihan älyttömän nopeasti.. Huomenna onkin jo meidän viimeinen kokonainen päivä täällä! Meillä on nimittäin lähtö takaisin kotiin lauantaina aamupäivällä. En millään haluaisi lähteä! Olisin hyvin viihtynyt täällä vähän pidempäänkin.. :) // Ensimmäisenä päivänä meressä uimassa. On aivan uskomatonta miten ihanan turkoosia tuo vesi on täällä! Olemme täällä tuulisen rannan puolella ja noissa aalloissa on ollut niin hauska uida sekä mennä uimapatjalla. On myös ollut niin kiva, kun rannalla ei ole ollut aivan tukahduttavan kuuma tuulen ansioista. // Kylmää Cokista rannalla! // Olemme myös monena kertana ostaneet rannalta välipalaksi vesimelonia. Nam!

Rantaa! // Maanantaina lähdössä ulos juhlimaan ja tanssimaan. // Baarikatu on ollut joka päivä aivan täynnä ihmisiä. Suurimmaksi osaksi ruotsalaisia sekä norjalaisia. Ja tietenkin aika nuorta porukkaa, mutta ainakaan meitä se oikeastaan haitannut ollenkaan. Niinä kertoina, kun olimme tuolla pyörimässä meillä oli aivan älyttömän hauskaa! Solsidan ja baarikadun alussa sijaitseva lounge (jonka nimeä en nyt valitettavasti muista) olivat meidän ehdottomia lemppareita. Baarien sisäänheittäjiltä sai myös aivan älyttömän hyviä juomatarjouksia. Esimerkiksi nuo tequilat saimme ensimmäisen tilauksen yhteydessä kaupan päälle ja samalla tuli vielä pullo skumppaa..

Altaalla kylmä VK! Nuo siniset VK:t maistuvat aina ulkomailla aivan älyttömän hyvälle. // Tänään vietimme koko päivän altaalla, koska olemme kaikki muut päivät viettäneet lähes kokonaan rannalla. Huomenna ajattelin viimeisen päivän kunniaksi suunnata vielä rannalla aaltoihin uimaan ja ottamaan aurinkoa. // ! // Auringonlasku. Olemme joka ilta käyneet aika myöhään ravintoloissa syömässä. Jotenkin illat ovat aina venyneet niin, että olemme päässeet syömään vasta 9-10 aikoihin. Olemme olleet joka ilta aina tekemässä jotain! Shoppailemassa, kiertelemässä, turistibussilla katsomassa kaupunkia yms. Tänään tosin oli poikkeus ja saavuimme äsken jo takaisin hotellille. Nyt kuitenkin ajattelimme lähteä alakertaan vielä pelailemaan biljardia!


No Comments

Post A Comment