Archives
SIGHTSEEING - Natalia Oona
347
post-template-default,single,single-post,postid-347,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

SIGHTSEEING

 

Toiseksi viimeisenä iltana päätimme hypätä Sightseeing bussin kyytiin. Oli todella kiva nähdä vähän enemmänkin tuota Rodoksen kaupunkia sekä maisemia. Bussin kyytiin pystyi hyppäämään miltä tahansa pysäkiltä, jäämään pois ja sitten taas hyppäämään takaisin. Eli lippu oli voimassa koko päivän ja lipulla oli hintaa vain 9€. Me kiersimme suoraan kerralla tuon koko tunnin ajelu. Ehdottomasti käymisen arvoinen kokemus. Kaupungista sai paljon enemmän irti ja itse kuuntelin koko matkan ajan selostuksia eri rakennuksista yms. Oli todella mielenkiintoista kuulla eri rakennuksista, faktoja Vanhastakaupungista yms. Itse suosittelen nousemaan bussiin kyytiin vasta vähän illemmalla, koska jälleen kerran päivällä kyydissä saattaa tulla vähän kuuma.. 

Aika mahtavan näköisiä maisemia, eikö? 

Nyt olemmekin sitten takaisin Suomessa. Lomamme oli kyllä aivan mahtava ja kiitos ihanalle matkaseuralle upeasta reissusta! Nyt sitten kiireellä pesemme kaikki pyykit ja huomenna onkin sitten tiedossa laukkujen pakkaus uudestaan. Oikein mukavaa viikonloppua teille kaikille! Lisää kuvia Rodokselta on luvassa taas heti huomenna. Yritän saada kaikki matkapostaukset ulos ennen uutta matkaa niin ei tarvitse sitten ristiin postailla vähän kaikkea. 


No Comments

Post A Comment